Tehokasta tuholaistorjuntaa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla

EStorjunta – tuholaistorjunnan ammattilainen

EStorjunta tarjoaa tehokasta tuholaistorjuntaa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Olemme pieni ja ketterä toimija, jonka tavoitteena on vahvalla osaamisella tehdä elinympäristöstämme terveellisempi ja turvallisempi ilman tuholaisia.

Tuholaiset ovat ikäviä vieraita – olivatpa ne sitten elintarviketuholaisia, jyrsijöitä tai vaikkapa lintuja. Meidän kanssamme tuholaisten torjuminen sujuu asiantuntevasti, saumattomasti ja turvallisesti.

Kun asioit kanssamme saat:

  • nopean reagoinnin: kartoitamme tilanteen, annamme toimintaohjeet, hoidamme torjumisen huomaamattomasti ja raportoimme, kun torjunta on ohitse
  • edulliset hinnat: pyrimme olemaan kilpailukykyinen toimija Suomessa unohtamatta kuitenkaan korkeaa palvelunlaatua
  • turvalliset toimenpiteet: meillä on käytössä nykyaikaiset torjuntamenetelmät ja markkinoiden ekologisimmat aineet
  • ammattimaisen työnjäljen: henkilöstömme on saanut koulutusta Suomessa ja Ruotsissa, ja teemme vuosittain yli 4000 kohdekäyntiä

Tuotamme edulliset palvelumme ensisijaisesti isännöitsijöille ja taloyhtiöille, mutta palvelemme myös samalla konseptilla sekä teollisuus- ja liikekiinteistöjä (kaupat, hotellit, ravintolat), kuntasektoria että yksityisiä. Tällä hetkellä toimimme paikallisesti suurimmassa osassa Etelä-Suomen kuntia. Erikoistarpeissa tarjoamme palvelujamme myös muualle Suomeen.

Visiomme

Vahvalla osaamisella ja parhailla asiantuntijoilla kasvatamme toimintaamme luoden samalla uusia innovaatioita.

Missiomme

Terveellisemmän elinympäristön ammattilainen.

Arvomme

Arvoinamme pidämme asiakkaan ensiluokkaista palvelukokemusta, hyvinvoivaa henkilöstöä, kunnianhimoista kasvua sekä toimintamme laadukkuutta.

Historia

Pertti Jumppanen perusti EStorjunnan vuonna 2012 tavoitteenaan tarjota tehokasta ja monipuolista tuholaistorjuntaa. Hän on aiemmin työskennellyt Suomen johtavissa tuholaistorjunta-alan yrityksissä ja kokemusta alalta löytyykin jo yli 20 vuotta.

muurahainen

EStorjunta Oy
Lammaslammentie 10 A
01710 Vantaa

Ota yhteyttä
020 730 1500
asiakaspalvelu@estorjunta.fi

Linkit
Käyttöturvatiedotteet
Kotitalousvähennys
Takuu

Luotettava kumppani

Tuholais- ja jyrsintätorjuntaa vuosittain yli 4000 kohdekäyntiä
Copyright © 2022 EStorjunta Oy