EStorjunta on nyt Anticimex

Tuotteet

EStorjunta Oy:n ylläpitämä torjuntatuote.fi on vuonna 2013 perustettu verkkokauppa, josta löytää yhdestä paikasta erilaisia korkealaatuisia torjuntatuotteita ja tarvikkeita. Kaupastamme löytyy tarvikkeita niin ammattilaisille kuin kuluttajillekin.

Kaikki toimittamamme tuotteet ovat isojen ja luotettavien valmistajien tutkimia ja suunnittelemia.

Monesti muurahaiset, ampiaiset, kärpäset yms. hyönteiset tai hiiret, rotat ja muut pieneläimet voivat olla kiusana kotona ja niistä halutaan eroon nopeasti ja siististi. Aina ei tarvitse tilata ammattilaista työtä tekemään, vaan omatoimisuudellakin pääsee usein hyvään lopputulokseen. Erilaiset feremonihoukuttimet, liimapaperiansat sekä sähköllä tai paristoilla toimivat ultraäänikarkottimet ovat usein tarpeellisia, jotta kiusalliset hyönteiset tai pieneläimet saadaan siirtymään pois ei toivotuilta alueilta.

Tuomme parhaat uutuudet maailmalta kotisohvallesi

Me etsimme maailmalta ja messuilta jatkuvasti uusia tuotteita ja tarvikkeita, joita voimme tarjota kuluttajille ja joiden koemme olevan meille täällä Suomessa hyödyllisiä. Kun teet ostoksesi meiltä, niin saat hyvää palvelua ja tarvittaessa käytännön neuvoja – siirry verkkokauppaan »

Esimerkkejä verkkokaupan tuotteista:

Hyttyslyhty joka antaa myös tunnelmaa

Lintupiikki

Pieneläinkarkotin pihalle

Myyrän-tunneliin-asennettava-loukku

Verkkokaupastamme löydät muun muassa tunnelmaa antavat hyttyslyhdyt, lintupiikit, pieneläinkarkottimet pihalle sekä’ myyrätunneliin asennettavat koukut.

Helppoa, nopeaa ja vaivatonta

Koska verkkokauppamme ei ole sidottu aukioloaikoihin voit tarkastella eri tuotteita ja tehdä tilauksesi silloin kuin se sopii sinulle. Me pyrimme toimittamaan tilauksenne mahdollisimman nopeasti.

Luethan ennen tilausta toimitusehdot huolellisesti. Käyttämämme verkkokauppa-alustan toimittaja on huolehtinut yksityisyydestänne ja mitään tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Siirry torjuntatuote.fi -verkkokauppaan

muurahainen

Tarvitsetko apua tuholaistorjuntaan? Ota yhteyttä Anticimexin asiakaspalveluun!

p. 0207 495 706

EStorjunta on nyt Anticimex
Copyright © 2023 Anticimex Oy