Haluatko eroon turkiskuoriaisista?
Ota meihin yhteyttä

Turkiskuoriaisten torjunta

Kanssamme turkiskuoriaisten torjuminen tapahtuu helposti ja kivuttomasti.

Tyypillisimmät turkiskuoriaiset ovat pilkkuturkiskuoriainen (Attagenus pellio), vyöturkiskuoriainen (Attagenus woodroffei) ja ruskoturkiskuoriainen (Attagenus smirnovi). Turkiskuoriainen on noin 4-8mm mittainen ruskea tai musta hyönteinen, joka esiintyy tyypillisesti tekstiileissä kuten vaatteissa ja matoissa. Yleisesti turkiskuoriainen tekee hallaa villalle, turkiksille, ja silkille. Varsinaisten ravinteiden lisäksi myös puuvilla kelpaa ruoaksi. Tyypillisesti kuoriaisten olemassaolo näkyy, joko konkreettisesti liikkuessaan tai tekstiilien sisältämien säännöllisen muotoisten reikien myötä.

Pyydä tarjous turkiskuoriaisten torjunnasta »

Turkiskuoriaisia tavataan yleisesti matoissa ja vaatteissa. Tyypillisesti turkiskuoriaisia esiintyy lattialistojen suojissa sekä vaatehuoneissa, -komeroissa ja -laatikoissa, joten näiden aktiivinen siivoaminen ja puhdistaminen säännöllisesti on erittäin suositeltavaa.

Ruskea-turkiskuoriainen

Turkiskuoriaisen-toukka

Turkiskuoriainen ja turkiskuoriaisen toukka.

Turkiskuoriaisen torjunta

Yksittäisessä asunnossa turkiskuoriaisen hävittäminen onnistuu helpoiten keskittymällä ongelmakohtiin, joissa kuoriaisia esiintyy. Torjuntakeinoina käytetään ruiskuttein tapahtuvaa torjuntaa. Käyttämämme aineet ovat markkinoiden ekologisimpia aineita, eivätkä haise taikka tahraa.

Kartoitamme ensin ongelmatilanteen jonka avulla osataan varautua aikatarpeeseen. Ohjeistamme asukkaan/asukkaat aina puhelimitse tai asukastiedottein. Samassa yhteydessä sovitaan tarkempi ajankohta torjunnalle.

On tärkeää, että kerrostaloissa taloyhtiön kaikki asukkaat tekevät yhteistyötä kuoriaisten hävittämiseksi, sillä ne usein piilottelevat talon kiinteissä rakenteissa ja kulkevat rakennuksen läpivienneissä ja ilmanvaihtohormeissa.

Ota meihin yhteyttä

muurahainen

Tarvitsetko apua tuholaistorjuntaan? Ota yhteyttä Anticimexin asiakaspalveluun!

p. 0207 495 706

EStorjunta on nyt Anticimex
Copyright © 2023 Anticimex Oy