Lintujen karkotus yli 20 vuoden kokemuksella
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lintujen karkotus

Linnut voivat aiheuttaa vahinkoa ja jopa terveysriskin. Meiltä ammattimainen lintujen karkotus yli 20 vuoden kokemuksella! Käytämme menetelmiä, jotka eivät koskaan pyydystä tai vahingoita lintuja.

Linnut aiheuttavat sotkua jätöksillään sekä pesärakenteilla, jotka voivat tukkia esimerkiksi syöksytorvia. Pesät keräävät myös useita eri tuholaisina pidettäviä hyönteislajeja, jotka pesän tyhjennyttyä saattavat siirtyä ihmisten kiusaksi avoimien ovien ja ikkunoiden tai vaikkapa putkiläpivientien kautta.

Kokonaisvaltaista turvaa

Tehokas lintujen torjunta estää lintuja asettumasta ei-toivottuihin paikkoihin, joissa ne aiheuttavat vahinkoa tai turvallisuusriskejä ihmisille. Lintuverkotukset, karkotusgeelit, -piikit ja -vaijerit ovat osa kokonaisuutta, jonka avulla suojaamme kiinteistöäsi tai liiketoimintaasi vahingoittamatta lintuja.

Lintujen karkotus pitkällä kokemuksella!

Naurulokki

Harmaalokki

Pulu

Karkotamme muun muassa lokit ja pulut.

Lintujen karkotus ei vahingoita lintuja

Lintuverkot suojaavat esimerkiksi lastauslaitureiden ja pysäköintihallien rakenteita. Linnut eivät jää kiinni verkkoon, vaan verkot ainoastaan estävät lintujen pääsyn ei-toivottuihin paikkoihin.

Vaaraton torjuntamenetelmä

”Tuligeeli” on uudenlainen tapa torjua lintuja huomaamattomasti ja vaarattomasti. Alueet, joilla ei toivota oleskelevan lintuja, käsitellään asentamalla matalia, geelillä täytettyjä muovirasioita. Linnut näkevät geelin UV-alueella hehkuvana kekäleenä tai pienenä tulena. Eläimet pelkäävät luonnostaan tulta, ja geelejä onkin käytetty menestyksekkäästi lentokentillä, parkkihalleissa, metro- ja rautatieasemilla sekä kauppojen sisäänkäyntien yläpuolella.

Kiinnostaako maksuton kartoitus?

Kaikki torjuntatoimenpiteet suunnitellaan maksuttoman kartoituksen perusteella. Lintujen karkotus suunnitellaan tilanteeseen sopivimman ja tehokkaimman tavan mukaan, lintuja vahingoittamatta.

Lintujen torjunta on suunniteltava sen mukaan, että vuosittain on voimassa pesintärauhoitus, joka yleensä ajoittuu aikavälille 1.3.–31.7. Pesintärauhoituksen aikaan lintuja ei saa häiritä, jotta kaikki pesivät yksilöt ehtivät varmasti saattaa poikasensa turvallisesti matkaan.

Pyydä tarjous

muurahainen

EStorjunta Oy
Lammaslammentie 10 A
01710 Vantaa

Ota yhteyttä
020 730 1500
asiakaspalvelu@estorjunta.fi

Linkit
Käyttöturvatiedotteet
Kotitalousvähennys
Takuu

Luotettava kumppani

Tuholais- ja jyrsintätorjuntaa vuosittain yli 4000 kohdekäyntiä
Copyright © 2022 EStorjunta Oy