Tuholaistorjunnat ulko- ja sisätiloissa

Tuholaistorjunta ammattitaidolla

Tuholaistorjunta ei useinkaan onnistu ilman ammattilaisen välineitä, aineita ja osaamista. Me autamme sinua kaikissa kotisi ja pihasi ongelmissa.

Luonto on lähellä meitä kaikkia. Hirvet, peurat, kauriit, ketut, supikoirat, rusakot, citykanit, linnut, rotat, hiiret, myyrät ja erilaiset hyönteiset kuuluvat erottamattomana osana asuinympäristöömme asuimmepa sitten maalla tai kaupungissa. Varsinkin linnut, jyrsijät ja eri hyönteiset eivät yleensä ole toivottuja vieraita.

Luonnonmukainen torjunta

Me haluamme ensisijaisesti miettiä vaihtoehtoa, jolla tuholaisongelmaan löytyisi luonnonmukainen ratkaisu esimerkiksi tekemällä rakenteellisia muutoksia, joilla estetään lintujen oleskelu ei-toivotuilla paikoilla. Tuholaistorjunta vaatii usein ammattiosaamista, sillä ongelmia ja ratkaisuja voi olla hyvin paljon!

Tuholaisongelmia? Ota meihin yhteyttä »

Tuholaistorjunta sisätiloissa

Sisätilojen yleisimpiä tuholaisia ovat luteet, torakat, sokeritoukat, muurahaiset, turkiskuoriaiset, kärpäset ja koit. Elintarviketuholaiset, kuten koisat, häröt, hinkalo-, leipä- ym. kuoriaiset, tulevat yleensä kaupasta jo valmiiksi saastuneen elintarvikepakkauksen mukana. Ruoka-aineita, joiden mukana tuholaisia useimmiten tulee, ovat myslit, riisit, mausteet,
siemenet, koirien kuivaruoat ja lintujen siemenet.

Ihmisiä kiusaavat hyönteiset, kuten luteet, torakat, sokeritoukat ja turkiskuoriaiset sen sijaan tulevat yleensä matkailun tai tavaraerien myötä asuntoon.

Tuholaisten torjunta ulkona

Ulkoalueilla kiusana saattaa olla kaneja, hiiriä, rottia, ampiaisia sekä lintuja. Tuholaisten oleiluun ei-toivotuilla ulkoalueilla voi vaikuttaa ulkoa saatava ruoka, kuten huonosti hoidetut jätekatokset, avokompostit tai lintujen ruokinta.

Monessa tapauksessa normaali huolehtiminen niin sisällä kuin ulkonakin riittää pitämään tuholaisongelmat kurissa. Mikäli kuitenkin huomaa kutsumattomia vieraita, ei kannata viivytellä asian suhteen. Nopea yhteys huoltoyhtiöön, isännöintiin tai torjunta-alan yritykseen auttaa varmistamaan, ettei ongelma leviä ja aiheuta turhia lisäongelmia ja -kustannuksia.

Ota yhteyttä ammattilaiseen

Tilaa ammattitaitoinen tuholaistorjunta kauttamme! Autamme kartoittamaan tarpeesi.

Pyydä tarjous

muurahainen

Tarvitsetko apua tuholaistorjuntaan? Ota yhteyttä Anticimexin asiakaspalveluun!

p. 0207 495 706

EStorjunta on nyt Anticimex
Copyright © 2023 Anticimex Oy