EStorjunta är nu Anticimex!

Anticimex Oy har köpt EStorjunta Oy:s skadedjursbekämpningsverksamhet i en transaktion som slutfördes den 31 augusti 2022.

Du når oss på vardagar mellan 8.00 och 16.00 kl

tel. 0207 495 706

Muut palvelut

EStorjunnan yhteystiedot muuttuvat

EStorjunta Oy:n asiakkaat siirtyvät Anticimexin palveluiden piiriin 1.9.2022 alkaen. Liiketoimintakauppa vaikuttaa keskeneräisiin töihin, joissa tuholaistorjuntatyöt ovat alkaneet ennen kauppaa ja jatkuvat tämän jälkeen. Torjuntatyöt, jotka ovat tehty 31.8.2022 mennessä, laskutetaan EStorjunta Oy:n toimesta. Torjuntatyöt, jotka tehdään 1.9.2022 alkaen, laskutetaan Anticimex Oy:n toimesta.

EStorjunnan lopullinen sulautuminen Anticimexiin tapahtuu 31.12.2022.

Tiedotamme asiakkaitamme uusista yhteystiedoista ennakkoon ja löydät ne myös verkkosivuilta.

Tunnetko jo Anticimexin?

Anticimex on Suomen suurin tuholaistorjunta-alan palveluyritys ja osa maailmanlaajuista Anticimex-konsernia, jolla on toimintaa 21 maassa. Anticimex tarjoaa yrityksille ja kuluttajille kestäviä tuholaistorjunnan ja elintarviketurvallisuuden palvelukokonaisuuksia. Lisäksi Anticimex tekee yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa taloyhtiöiden ja kuluttaja-asiakkaiden tuholaistorjuntavakuutuksiin liittyen. Suomessa Anticimex työllistää 160 henkilöä ja tekee vuosittain 70 000 asiakaskäyntiä, palvellen asiakkaitaan koko maan laajuisesti.

Tutustu meihin!

Vaivaavatko tuholaiset?

Tuholaiset ovat ikäviä vieraita – olivatpa ne sitten elintarviketuholaisia, jyrsijöitä taikka myyriä. Näitä ei kukaan haluaisi kohdata, jonka vuoksi olemmekin panostaneet erityisen paljon huomiota hienovaraisuuteen ja siihen, että esimerkiksi kodin tuholaisten torjuminen sujuu saumattomasti ja asukkaalle kivuttomasti.

Jätä yhteydenottopyyntö

muurahainen

Behöver du hjälp med skadedjursbekämpning? Kontakta Anticimex kundtjänst!

p. 0207 495 706

EStorjunta är ny Anticimex
Copyright © 2023 Anticimex Oy