Hiirien karkotus pitkällä kokemuksella
Palvelusopimus taloyhtiöille
Jyrsijöiden torjunta

Hiirien torjunta

Meiltä sujuu perusteellinen ja ammattimainen hiirien torjunta. Jos sinulla on ongelmia hiirien karkotuksen kanssa, ota meihin yhteyttä!

Tyypillisimpiä hiirien aiheuttamia haittoja ovat elintarvikkeiden ja rehujen syöminen sekä saastuttaminen. Hiiret aiheuttavat yleistä epäsiisteyttä repimällä tuotteita ja tavaroita sekä voivat levittää tauteja. Haittojen välttämiseksi on suositeltavaa kiinnittää huomiota kunnolliseen jätehuoltoon sekä elintarvikkeiden ja rehujen käsittely- ja säilytystilojen rakennusteknilliseen jyrsijävarmistukseen. Lintujen ruokkiminen talojen ja pihojen läheisyydessä takaa hiirille hyvän ravinnonlähteen, minkä vuoksi siihen tulisi kiinnittää huomiota.

Kannattaa ottaa yhteyttä ammattilaiseen

Hiirien torjunta vaatii usein ammattilaisten apua. Meillä on monia tapoja ehkäistä hiirien aiheuttamia ongelmia, mutta kaikissa tilanteissa työ alkaa kiinteistön kartoituksesta. Teemme suunnitelman hiirien ravinnonsaamisen ehkäisemiseksi sekä rakennuksen tiivistämiseksi. Mikäli nämä toimet eivät ole riittävät, aloitamme hiirien esto-, karkotus- tai torjuntatoimenpiteet. Hiirien karkotus pitkällä kokemuksella!

Onko aiheuttajana kotihiiri vai metsähiiri?

Kotihiiri on yksi yleisimmistä jyrsijöistä, johon Suomessa törmää. Voidaankin sanoa, että kotihiiriä esiintyy pääsääntöisesti siellä missä ihmisiäkin. Tämän lisäksi monet sen alalajeista elävät myös luonnonvaraisesti.

Kotihiiren ominaispiirteet

Kotihiiret ovat sopeutuneet elämään ihmisen tarjoamilla ravintoaineilla. Huomionarvoista on, että hiiren vedentarve on erittäin pieni ja se voi tulla toimeen esimerkiksi pelkästään siementen sisältämällä kosteudella jopa 2-3 viikkoa. Hiiret ovat erittäin tehokkaita lisääntymään ja hyvissä olosuhteissa naaraalla voi olla vuoden aikana useita pesueita, joissa on parhaimmillaan 10-12 poikasta kerrallaan. Naaras voi synnyttää vuoden aikana jopa 40 poikasta. Poikaset ovat sukukypsiä jo joidenkin viikkojen ikäisenä. Näin ollen hiirikanta saattaa kasvaa hetkessä suuriin mittoihin. Hiiret etsiytyvät kylmien ilmojen tullessa yleensä rakennusten yläpohjiin.

Metsähiiren esiintyminen

Metsähiiri viihtyy pääosin Etelä- ja Keski-Suomessa. Se asettuu kuitenkin harvoin asumaan rakennuksiin, mutta pistäytyy aktiivisesti yöllisillä retkillä myös sisätiloissa etsimässä ravintoa. Syksyn tullessa metsähiiret usein hakeutuvat asuin- ja ulkorakennusten tuntumaan.

Hiirien karkotus ammattilaisten hoitamana

Anna meidän auttaa suojaamaan omaisuutesi! Hiirien torjunta tehdään ammattimaisesti, perusteellisesti ja oikeilla välineillä.

Jyrsijöiden torjunta
muurahainen

Tarvitsetko apua tuholaistorjuntaan? Ota yhteyttä Anticimexin asiakaspalveluun!

p. 0207 495 706

EStorjunta on nyt Anticimex
Copyright © 2023 Anticimex Oy