Muut palvelut

Asbesti- ja haitta­ainekartoitukset

Asbesti- ja haitta­ainekartoitukset

Olemme riippumaton asiantuntijayritys ja tarjoamme palveluitamme isännöinti- ja suunnittelutoimistoille, urakoitsijoille, rakennuttajille sekä yksityisille.

Hajunpoisto ja desinfiointi

Hajunpoisto ja desinfiointi

Voimakkaat hajut ovat ikäviä ja vaativat monesti erilaisia toimia niiden poistamiseksi. Käsittelyistä suosituimpia ovat otsonoinnit tai ionisaattorin käyttö.

Aluskasvillisuus

Aluskasvillisuus

Kukat ja kasvit ovat kauniita, mutta juurtuessaan vääriin paikkoihin voivat aiheuttaa vahinkoa. Torjunta tapahtuu kasvinsuojeluaineita käyttämällä.

Torjuntatuotteet

Torjuntatuotteet

Tuotevalikoimastamme löytyy erilaisia korkealaatuisia torjuntatuotteita ja tarvikkeita niin ammattilaisille kuin kuluttajillekin.

Vaivaavatko tuholaiset?

Tuholaiset ovat ikäviä vieraita – olivatpa ne sitten elintarviketuholaisia, jyrsijöitä taikka myyriä. Näitä ei kukaan haluaisi kohdata, jonka vuoksi olemmekin panostaneet erityisen paljon huomiota hienovaraisuuteen ja siihen, että esimerkiksi kodin tuholaisten torjuminen sujuu saumattomasti ja asukkaalle kivuttomasti.

EStorjunta tarjoaa tehokasta tuholaistorjuntaa pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomen suurimmissa kunnissa. Olemme pieni ja ketterä toimija, jonka tavoitteena on tehdä asiat tilaajalle aina mahdollisimman helpoksi.

Jätä yhteydenottopyyntö

muurahainen

EStorjunta Oy
Lammaslammentie 10 A
01710 Vantaa

Ota yhteyttä
020 730 1500
asiakaspalvelu@estorjunta.fi

EStorjunta is now Anticimex
Copyright © 2022 Anticimex Oy