Etusivu » EStorjunta – Yritys

EStorjunta – Yritys

EStorjunta tarjoaa tehokasta tuholaistorjuntaa pääkaupunkiseudulla ja uudellamaalla. Olemme pieni ja ketterä toimija, jonka tavoitteena on tehdä asiat tilaajalle aina mahdollisimman helpoksi. Tuholaiset ovat ikäviä vieraita – olivatpa ne sitten elintarviketuholaisia, jyrsijöitä taikka vaikkapa lintuja. Näitä ei kukaan halua vaivoikseen, jonka vuoksi olemmekin panostaneet erityisen paljon siihen, että esimerkiksi kodin tuholaisten torjuminen sujuu saumattomasti ja asukkaalle kivuttomasti. Pyrimme toimimaan hienovaraisesti ja huomiota herättämättä.

EStorjunnan historiaa

Pertti Jumppanen perusti EStorjunnan vuonna 2012 tähtäimessään tarjota tehokasta ja monipuolista tuholaistorjuntaa. Hän on aiemmin työskennellyt Suomen johtavissa tuholaistorjunta-alan yrityksissä ja kokemusta alalta löytyykin jo yli 20 vuotta. Perustamisvuodestaan lähtien EStorjunta on kasvanut voimakkaasti ja työllistää tällä hetkellä yhteensä neljä henkilöä. Kun asioit kanssamme saat:

  • nopea reagointi: kartoitamme tilanteen, annamme toimintaohjeet, hoidamme torjumisen huomaamattomasti ja raportoimme kun torjunta on ohitse
  • edulliset hinnat: olemme riittävän pieni yritys, jotta kanssamme asiat hoituvat ilman ylimääräistä byrokratiaa, mutta vastuullisesti ja nopeasti
  • turvalliset toimenpiteet: meillä on käytössä nykyaikaiset torjuntamenetelmät ja markkinoiden ekologisimmat aineet
  • ammattimaisen työjäljen: henkilöstömme on saanut koulutusta niin Suomessa kuin Ruotsissa ja teemme vuosittain yli 2000 kohdekäyntiä.

Tuotamme edullisesti palveluja ensisijaisesti isännöitsijöille ja taloyhtiöille, mutta palvelemme myös samalla konseptilla teollisuus- ja liikekiinteistöjä (kaupat, hotellit, ravintolat) sekä kuntasektoria. Tällä hetkellä toimimme paikallisesti suurimmassa osassa Etelä-Suomen kuntia. Erikoistarpeissa tarjoamme palveluamme myös muualle Suomeen.

Kuulumme myös Tilaajavastuun luotettaviin kumppaneihin.

Onko vaivana tuholaiset ja haluat päästä ongelmasta helposti ja nopeasti eroon? Ota meihin yhteyttä – vastaamme arkipäivisin 24 tunnin sisällä!


Vaivaako tuholaiset?

Ota meihin yhteyttä ja soita numeroon:

020 730 1500

Tai jätä yhdeydenottopyyntö.

Kartoitus

Kartoitamme ongelmakohdat huolellisesti ja varmistamme millä toimenpiteillä torjunta toteutetaan

Työvaihe

Toteutamme torjuntatoimenpiteet turvallisesti ja nopeasti.

Seuranta

Huolehdimme torjunnan onnistumisesta ja tuholaisten pysymisestä poissa. Raportoimme myös asiaankuuluvasti onnistuneen torjunnan jälkeen.

Tuholais- ja jyrsijätorjuntaa vuosittain yli 2000 kohteessa!

Palvelualueemme: Helsinki, Espoo, Vantaa ja lähikunnat. Onko tuholaiset ongelmana? Anna me autamme - ota yhteyttä!