Etusivu » Tuholaistorjunta » Turkiskuoriainen

Turkiskuoriainen

Tyypillisimmät turkiskuoriaiset ovat pilkkuturkiskuoriainen (Attagenus pellio), vyöturkiskuoriainen (Attagenus woodroffei) ja ruskoturkiskuoriainen (Attagenus smirnovi). Turkiskuoriainen on noin 4-8mm mittainen ruskea tai musta hyönteinen, joka esiintyy tyypillisesti tekstiileissä kuten vaatteissa ja matoissa. Yleisesti turkiskuoriainen tekee hallaa villalle, turkiksille, ja silkille. Varsinaisten ravinteiden lisäksi myös puuvilla kelpaa ruoaksi. Tyypillisesti kuoriaisten olemassaolo näkyy, joko konkreettisesti liikkuessaan tai tekstiilien sisältämien säännöllisen muotoisten reikien myötä.

Turkiskuoriaisia tavataan yleisesti matoissa ja vaatteissa. Tyypillisesti turkiskuoriaisia esiintyy lattialistojen suojissa sekä vaatehuoneissa, -komeroissa ja -laatikoissa, joten näiden aktiivinen siivoaminen ja puhdistaminen säännöllisesti on erittäin suositeltavaa.

Turkiskuoriaisen torjunta

Yksittäisessä asunnossa turkiskuoriaisen hävittäminen onnistuu helpoiten keskittymällä ongelmakohtiin, joissa kuoriaisia esiintyy.

Torjuntakeinoina käytetään ruiskuttein tapahtuvaa torjuntaa. Käyttämämme aineet ovat markkinoiden ekologisimpia aineita, eivätkä haise taikka tahraa. Kanssamme turkiskuoriaisten torjuminen tapahtuu helposti ja kivuttomasti. Kartoitamme ensin ongelmatilanteen jonka avulla osataan varautua aikatarpeeseen. Ohjeistamme asukkaan/asukkaat aina puhelimitse tai asukastiedottein. Samassa yhteydessä sovitaan tarkempi ajankohta torjunnalle. On tärkeää, että kerrostaloissa taloyhtiön kaikki asukkaat tekevät yhteistyötä kuoriaisten hävittämiseksi, sillä ne usein piilottelevat talon kiinteissä rakenteissa ja kulkevat rakennuksen läpivienneissä ja ilmanvaihtohormeissa.


Vaivaako tuholaiset?

Ota meihin yhteyttä ja soita numeroon:

020 730 1500

Tai jätä yhdeydenottopyyntö.

Valikko


Kartoitus

Kartoitamme ongelmakohdat huolellisesti ja varmistamme millä toimenpiteillä torjunta toteutetaan

Työvaihe

Toteutamme torjuntatoimenpiteet turvallisesti ja nopeasti.

Seuranta

Huolehdimme torjunnan onnistumisesta ja tuholaisten pysymisestä poissa. Raportoimme myös asiaankuuluvasti onnistuneen torjunnan jälkeen.

Tuholais- ja jyrsijätorjuntaa vuosittain yli 2000 kohteessa!

Palvelualueemme: Helsinki, Espoo, Vantaa ja lähikunnat. Onko tuholaiset ongelmana? Anna me autamme - ota yhteyttä!