Etusivu » Tuholaistorjunta

Tuholaistorjunta

Asuntojen sisätilojen tehokas tuholaistorjunta vaatii yleisesti ammattilaisen tekemiä toimenpiteitä, sillä torjuminen on useasti haastavaa ja monivaiheista. Joissain tapauksissa tuholaisista eroon pääseminen saattaa vaatia useampia torjuntakäyntejä.

Sisätilojen yleisimpiä tuholaisia ovat luteet, torakat, sokeritoukat, muurahaiset, turkiskuoriaiset, kärpäset, koit ja muut kodin tuholaiset.

Elintarviketuholaiset kuten koisat, häröt, hinkalo-, leipä- ynnä muut kuoriaiset, tulevat yleensä kaupasta jo valmiiksi saastuneen elintarvikepakkauksen mukana. Ruoka-aineita, joiden mukana niitä useinmiten tulee ovat: myslit, riisit, mausteet, siemenet, koirien kuivaruoat ja lintujen siemenet.

Tuholaistorjuntaa pitkällä kokemuksella

Tuholaistorjunnan tehtävänä on ensisijaisesti varmistaa, että ympäristö jossa asuu ihmisiä on terveellinen, turvallinen ja siisti. Tuholaiset ovat aina ikäviä vieraita ja sen vuoksi koemmekin erityisen tärkeänä sen, että ongelma saadaan poistettua tehokkaasti ja moitteettomasti. Työntekijöitämme on koulutettu niin Suomessa kuin Ruotsissakin. Työtilauksen saatuamme huolehdimme aina siitä, että asukas on ohjeistettu kunnolla. Kehitämme osaamistamme aktiivisesti, jotta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta: nykyaikaista ja kohtuuhintaista tuholaistorjuntaa. Tarjoamme tuholaistorjuntaa niin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla kuin lähikunnissakin.


Vaivaako tuholaiset?

Ota meihin yhteyttä ja soita numeroon:

020 730 1500

Tai jätä yhdeydenottopyyntö.

Valikko


Kartoitus

Kartoitamme ongelmakohdat huolellisesti ja varmistamme millä toimenpiteillä torjunta toteutetaan

Työvaihe

Toteutamme torjuntatoimenpiteet turvallisesti ja nopeasti.

Seuranta

Huolehdimme torjunnan onnistumisesta ja tuholaisten pysymisestä poissa. Raportoimme myös asiaankuuluvasti onnistuneen torjunnan jälkeen.

Tuholais- ja jyrsijätorjuntaa vuosittain yli 2000 kohteessa!

Palvelualueemme: Helsinki, Espoo, Vantaa ja lähikunnat. Onko tuholaiset ongelmana? Anna me autamme - ota yhteyttä!