Etusivu » Muut palvelut

Muut palvelut

Linnut

Linnut aiheuttavat paljon sotkua jätöksillään sekä pesärakenteilla jotka voivat tukkia esim. syöksytorvia. Pesät keräävät myös useita eri tuholaisina pidettäviä hyönteislajeja ja jotka pesän tyhjennyttyä saattavat siirtyä ihmisten kiusaksi avoimien ovien ja ikkunoiden tai putkiläpivientien yms. kautta.
Torjunta vaihtoehtoina on erilaiset piikit, vaijerit, verkot sekä karkottava geeli. Tapauskohtaisesti arvioidaan paras torjuntamenetelmä kuhunkin kohteeseen. Torjuntakeinot eivät koskaan pyydystä tai vahingoita lintuja. Torjunnoissa erityisesti huomioitavaa on pesintärauhoitus 1.3. – 31.7. välisenä aikana jolloin lintuja ei saa häiritä.

Desinfioinnit ja hajunpoistot

Tupakan haju, kissanpissa sekä muut voimakkaat hajut vaativat joskus tilojen hajunpoistoa ja/tai desinfiointia. Tapauskohtaisesti valitaan oikea menetelmä joka voi olla otsonointi tai kemiallisesti suoritettu toimenpide.

Alikasvillisuus

Alikasvillisuus voi haitata esimerkiksi laatoitetulla piha-alueella, asfaltin halkeamissa tai aitojen vierustoilla sekä rakennusten seinämillä. Kasvien siemenillä on taipumus löytää ei toivottuja kasvupaikkoja, jolloin torjunta kannattaa tehdä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Torjuntaa suoritetaan myös sähkökentillä ja paloturvallisuutta vaativissa paikoissa.

Asbesti ja haitta-ainekartoitukset

Teemme tytäryhtiömme Suomen Haitta-ainekonsultointi Oy kautta asbesti ja haitta-ainekartoituksia. Yhteystiedot puh. 0400 99 66 49, asiakaspalvelu@suhak.fi, www.suhak.fi,

Toimintafilosofiamme on tuottaa tehokasta tuholaistorjuntaa taloyhtiöille, liikekiinteistöille ja kuntasektorille nykyaikaisilla torjuntamenetelmillä ja markkinoiden ekologisimmilla aineilla. Kohteina kokonaiset kerrostalot tai huoneistot sekä kaikki liikekiinteistöt. Takaamme asiakkaillemme nopean ja laadukkaan palvelun, kilpailukykyisillä hinnoilla ja selkeä töiden raportointi kuuluu aina palveluumme. Palvelemme myös Englannin kielellä. We serve also in English.


Vaivaako tuholaiset?

Ota meihin yhteyttä ja soita numeroon:

020 730 1500

Tai jätä yhdeydenottopyyntö.

Valikko


Kartoitus

Kartoitamme ongelmakohdat huolellisesti ja varmistamme millä toimenpiteillä torjunta toteutetaan

Työvaihe

Toteutamme torjuntatoimenpiteet turvallisesti ja nopeasti.

Seuranta

Huolehdimme torjunnan onnistumisesta ja tuholaisten pysymisestä poissa. Raportoimme myös asiaankuuluvasti onnistuneen torjunnan jälkeen.

Tuholais- ja jyrsijätorjuntaa vuosittain yli 2000 kohteessa!

Palvelualueemme: Helsinki, Espoo, Vantaa ja lähikunnat. Onko tuholaiset ongelmana? Anna me autamme - ota yhteyttä!