Etusivu » Jyrsijätorjunta » Hiiret

Hiiret

Kotihiiret ovat yksi yleisimmistä jyrsijöistä joihin törmää Suomessa. Voidaankin sanoa, että kotihiiriä esiintyy pääsääntöisesti siellä missä ihmisiäkin. Tämän lisäksi monet sen alalajeista elävät myös luonnonvaraisesti. Kotihiiri viihtyy parhaiten kuivissa tiloissa. Kotihiiret ovat sopeutuneet elämään ihmisen tarjoamilla ravintoaineilla. Huomionarvoista on, että hiiren vedentarve on erittäin pieni ja se voi tulla toimeen esimerkiksi pelkästään siementen sisältämällä kosteudella jopa 2-3 viikkoa. Hyvissä olosuhteissa naaraalla on vuoden aikana useita pesueita ja se voi synnyttää jopa 40 poikasta. Hiiret etsiytyvät kylmien ilmojen tullessa yleensä rakennusten yläpohjiin.

Metsähiiri esiintyy Etelä- ja Keski-Suomessa. Se asettuu kuitenkin harvoin asumaan rakennuksiin, mutta pistäytyy aktiivisesti yöllisillä retkillä myös sisätiloissa etsimässä ravintoa. Syksyn tullessa usein hakeutuvat asuin- ja ulkorakennusten tuntumaan.

Tyypillisimmin hiirien aiheuttamat haitat ovat elintarvikkeiden ja rehujen syöminen sekä saastuttaminen. Hiiret aiheuttavat yleistä epäsiisteyttä ja voivat levittävää tauteja. Haittojen vähentämiseksi on suositeltavaa kiinnittää huomiota kunnolliseen jätehuoltoon sekä elintarvikkeiden ja rehujen käsittely- ja säilytystilojen rakennusteknilliseen jyrsijävarmistukseen.

Hiirien torjuminen tapahtuu normaalisti loukuilla tai rotanmyrkyllä.


Vaivaako tuholaiset?

Ota meihin yhteyttä ja soita numeroon:

020 730 1500

Tai jätä yhdeydenottopyyntö.

Valikko


Kartoitus

Kartoitamme ongelmakohdat huolellisesti ja varmistamme millä toimenpiteillä torjunta toteutetaan

Työvaihe

Toteutamme torjuntatoimenpiteet turvallisesti ja nopeasti.

Seuranta

Huolehdimme torjunnan onnistumisesta ja tuholaisten pysymisestä poissa. Raportoimme myös asiaankuuluvasti onnistuneen torjunnan jälkeen.

Tuholais- ja jyrsijätorjuntaa vuosittain yli 2000 kohteessa!

Palvelualueemme: Helsinki, Espoo, Vantaa ja lähikunnat. Onko tuholaiset ongelmana? Anna me autamme - ota yhteyttä!